Ford-Otosan mühendisleri için yakıt pilleri üzerine çalıştay
Temmuz 2022, Cuma

Koç Üniversitesi Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümünde öğretim görevlisi olarak görev yapan Prof. Dr. Can Erkey ve Ford-Otosan’da Güç Aktarma Organları Kıdemli Kalibrasyon Mühendisi olarak görev yapan Dr. Deniz Şanlı Yıldız Ford-Otosan mühendisleri için Koç Üniversitesi’nde hidrojen yakıt pilleri üzerine iki günlük bir çalıştay düzenlediler.

Habere Git
Dr. Öğretim Üyesi Erkan Şenses nanodüzeyde malzeme karakterizasyonu için saçılım teknikleri konulu webinar serisi düzenlemektedir.
Nisan 2022, Pazartesi

Habere Git
Doç. Dr. Nurcan Tunçbağ 2247-A Ulusal Lider Araştırmacılar Programı kapsamında destek almaya hak kazandı.
Nisan 2022, Pazartesi

Habere Git
Prof. Dr. Can Erkey Bilim Akademisi Asli Üyeliği’ne seçilmiştir.
Ocak 2022, Salı

Habere Git
Prof. Dr. Seda Keskin Avcı 2021 ODTÜ Prof. Dr. Mustafa Parlar Vakfı Bilim Ödülü’ne layık görüldü
Ocak 2022, Salı

Habere Git
Doç. Dr. Alper Uzun ve doktora öğrencisi Yuxin Zhao Sedat Simavi Ödülü’ne layık görüldü
Aralık 2021, Pazartesi

Dr. Öğr. Üyesi Erkan Şenses 2021 TÜBA GEBİP Ödülü’nün sahibi oldu
Aralık 2021, Cuma

Doç. Dr. Nurcan Tunçbağ 2021 TÜBİTAK Teşvik Ödülü’ne layık görüldü
Aralık 2021, Salı

Habere Git
Doç. Dr. Nurcan Tunçbağ MEDNIGHT kapsamında Birinci Akdeniz Bilim Ekibi’nin üyesi olarak 11 başarılı bilim insanından biri seçilmiştir
Eylül 2021, Pazartesi

Habere Git
Doç. Dr. Alper Uzun’un grubundan yapılan son çalışma ACS Catalysis dergisinin kapağında yer aldı
Temmuz 2021, Perşembe

Habere Git
Dr. Çiğdem Altıntaş Çevre Vakfı 2020 Yılı En Başarılı Doktora Tezi Yarışması’nda birincilik ödülüne layık görüldü
Haziran 2021, Cuma

Habere Git
Dr. Erkan Şenses’in ‘NanoBiyo’ projesi TÜBİTAK ve Royal Academy of Engineering Katip Çelebi-Newton Fonu tarafından desteklenecektir.
Mart 2021, Cuma